Olga Zinovieva zingt Mozart
23.09.2017 - 23.09.2017

'Rising star' Olga Zinovieva weet met haar indringende vertolkingen de harten van het publiek te veroveren. De sopraan wordt alom geprezen vanwege haar adembenemende vertolkingen van Mozart aria's.

Musici
The Bach Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva | sopraan
Pieter Jan Leusink | dirigent

Omschrijving
Pieter Jan Leusink dirigeert in september een bijzonder programma met beroemde composities van 'wonderkind' Mozart.

In de internationale pers: "Olga Zinovieva heeft een prachtige soepele sopraanstem met een warm timbre. De beroemde aria 'Vorrei spiegarvi, oh Dio!' (met de unieke hoge E!) werd op sprankelende wijze vertolkt. Haar interpretaties van Mozarts Aria's waren speels en sensueel waarbij ze op charmante wijze communiceerde met het publiek." Ook tijdens de concerten in september zal Olga Zinovieva deze wonderschone aria vertolken.

Meer info en Tickets: